onsdag 28. mai 2014

Dag 1. Nordkapp-Honningsvåg

Vi kom oss opp i  natt og fikk satt oss på toget opp til Gardermoen, flyet opp til Honningsvåg gikk helt fint, det var sol, så var utrolig bra utsikt.
På Honningsvåg flyplass traff vi en som skulle sykle Norge på langs, han skulle bruke 15 dager og skulle sykle mye på E6. Ønsker han lykke til!
Tok taxi til hotellet og fikk pakket ut utstyret.

Syklene ble sendt på forhånd, så dem hentet vi på posten hos Rimi, alt ok med dem, stor takk til betjeningen der som tok seg av pappeskene, og ikke minst lot oss stå inne og skru.

Så var det å komme opp til Nordkapp, bussen som vi hadde planer om å ta starter ikke gå før 2/6, så da ble det taxi.
Etter en time venting kom taxien og da fikk vi vite at det var fastpris opp dit på 1900kr, synes ikke det var dyrt, mer et ran! Siden vi måtte opp dit så betalte vi og så glade ut. Nordkapp ble det tatt litt bilder og så syklet vi ned igjen og koste oss med en helt ubeskrivelig flott natur.
På veien ned stoppet en bil og det viste seg var vår taxisjåfør som beklaget seg så mye for at han hadde tatt alt for mye betalt. Fikk igjen 1000kr.
Så takk til Bengt i Honnigsvåg taxi som tok den ekstra jobben og kjørte opp igjen mot Nordkapp, for å gi oss penger tilbake. Dagens gode minne, og ikke minst super service!

Det blir en tidlig kveld, og sengene på Rica bryggen hotell er gode. Gleder oss til å sove der.

I morgen blir det honningsvåg - Oldefjord, mulig vi sykler litt lenger.
Litt spente på å sykle gjennom Nordkapptunellen,som er både lang og bratt.
Rutene vi sykler vil være på Strava widgeten hver dag, med både høyde, og fartsprofil.

God natt! Nytt innlegg i morgen kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar